Waterontharder kopen


Ben je op zoek naar een permanente oplossing om van die afschuwelijke kalkaanslag op je douchedeuren en servies af te komen? Wil je weer het gevoel hebben dat je op wolkjes ligt wanneer je je bed instapt? We’ve got your back. Met onze waterontharder zeg je vaarwel tegen die miljoenen huis-, tuin-, en keukenmiddeltjes. Nooit meer boenen en schrobben. Met de Amfa4000 zeg je vaarwel tegen kalkaanslag.

Onze Amfa4000 is de oplossing

Onze waterontharder is dé uitkomst als je het helemaal zat bent dat je glazen voor de zoveelste keer dof zijn, je handdoeken voor de zoveelste keer als schuurpapier voelen en je waterkoker eruitziet alsof hij de volgende dag niet gaat halen. De waterontharder beschikt over een sterke magneet die ervoor zorgt dat calcium en magnesium in het water niet kristalliseren. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Alles wat je hoeft te weten is dat je met de Amfa4000 je bestaande kalkaanslag vermindert en de vorming van nieuwe kalkaanslag tegengaat.

De Amfa4000 installeren

Met de Amfa4000 ben je geen geld kwijt aan installatie- en onderhoudsmonteurs. Je installeert het apparaatje namelijk lekker zelf. Het enige wat je nodig hebt is een recht stuk waterleiding van ongeveer 8 centimeter in je meterkast. Je zet de waterontharder erop en zet hem vast met de bijgeleverde tiewrap. Daarna doe je de deur weer dicht en laat je hem zijn werk doen.

Wat zijn de voordelen van de Amfa4000 waterontharder?

Met de Amfa4000 heb je een eenvoudige en goedkope oplossing tegen kalkaanslag in huis. Met de Amfa4000 geniet je van de volgende voordelen:

  • Voorkomt kalkafzetting
  • Breekt geleidelijk bestaande kalk af
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsvrij
  • Besparing tot € 500,- per huishouden per jaar mogelijk
  • 10 jaar volledige fabrieksgarantie.

Waar wacht je nog op? Bestel de Amfa4000 nu.

Voorkom kalkaanslag en bestel de Amfa4000

Stop met vloeken wanneer je de koffiezetter moet ontkalken en bestel in plaats daarvan de Amfa4000 op Waterontharer4u.nl voor slechts € 169,-. Met onze waterontharder geniet je eindelijk weer van je glanzende douchekop, je frisse vaatwasser en wasmachine en je cv-ketel zonder kalkaanslag. Wanneer je de waterontharder voor 23:59 uur bestelt, heb je hem morgen al in huis.

Contact opnemen met Waterontharder4u.nl

Heb je vragen over ons wondermiddel? Kijk dan eerst even of we jouw vraag al beantwoorden op onze veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door je naam, e-mailadres, telefoonnummer en je vraag achter te laten op onze contactpagina. Hier vind je ook meer informatie over het betalen of retourneren van de Afma4000.