• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

WASMACHINE ONTKALKEN


Net als je waterkoker en koffiezetapparaat moet je ook je wasmachine eens in de zoveel tijd ontkalken. Zoals je weet, is kalkaanslag schadelijk voor je apparaat én wordt de levensduur aanzienlijk verkort. Wil je weten hoe je ervoor zorgt dat je je geld aan leukere dingen kunt uitgeven dan aan een nieuwe wasmachine? We vertellen je twee manieren waarop je je wasmachine weer lekker klakvrij kunt krijgen.

WASMACHINE ONTKALKEN MET ONTKALKER

Je wasmachine ontkalken hoort helaas ook bij het grotenmensenleven. Gelukkig zijn er goede ontkalkingsmiddelen op de markt waarmee je je wasmachine binnen no-time kunt ontkalken. We leggen je graag uit hoe je dit doet.

STAP 1: WASMACHINE LEEGHALEN

Dit lijkt voor de hand liggend, maar het laatste wat je wil is je schone wasgoed met ontkalkingsmiddel wassen. Dus, zorg dat je de trommen geleegd hebt vóórdat je begint met ontkalken.

STAP 2: WASMACHINELADE VULLEN MET ONTKALKER

Nu je de wasmachine leeggehaald hebt, kun je beginnen met het vullen van de wasmiddellade met ontkalker. Zorg ervoor dat je niet te veel, maar ook niet te weinig ontkalker in de lade gooit. Kijk op de verpakking voor de juiste hoeveelheid.

STAP 3: WASPROGRAMMA DRAAIEN

Nu is het tijd om een wasprogramma aan te zetten. Belangrijk hierbij is dat je een wasprogramma selecteert dat 40 tot 60 graden is en geen voorprogramma heeft. Selecteer de juiste stand en laat het programma tot het einde draaien.

STAP 4: HERHALEN

Ha, dacht je al klaar te zijn? Too bad! Je zult dit wasprogramma nog een keer moeten herhalen, maar dan zonder ontkalkingsmiddel. Zo weet je zeker dat je je nieuwe kleren niet vernielt, omdat er nog ontkalkingsmiddel in de wasmachine blijkt te zitten. After that you’re done!

MOE VAN AL DIE STAPPEN? KIES VOOR DE AMFA4000®

Ben je net als wij klaar met die eeuwige stappenplannen voor het ontkalken van je apparaten? Kies dan voor de Amfa4000®. Dit is een antikalk systeem waarmee je de huidige kalkaanslag in je leidingen en apparaten afbreekt. Maar dat is nog niet alles, dit kleine apparaatje zorgt er ook voor dat er geen nieuwe kalkaanslag gevormd kan worden. De Amfa4000® werkt door middel van twee krachtige magneten. Samen zorgen ze ervoor dat kalkaanslag zich niet meer aan je leidingen kan hechten. Het installeren van de Amfa4000® kun je gemakkelijk zelf. Je plaatst hem simpelweg op de leiding in je meterkast. Vervolgens bind je de bijgeleverde tiewrap eromheen. Hoppa, jij bent zojuist een Amfa4000® installateur geworden, gefeliciteerd. Wat betreft het onderhoud: je hebt er geen omkijken naar. Dus je kunt vanaf nu lekker chillen en genieten van een schone wasmachine. Mocht je om wat voor reden dan ook problemen ervaren met je Amfa4000®, dan heb je 10 jaar garantie. We zijn de moeilijkste niet.

BESTEL DE AMFA4000® VOOR 23:59 UUR

Bestel jouw eigen Amfa4000® voor 23:59 uur zodat je morgen al kunt beginnen met het ontkalken van je wasmachine.

NU BESTELLEN

Waar bent u naar op zoek?