• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

WERKING AMFA5000® HÉT WATERONTHARDER ALTERNATIEF


Er zijn verschillende antikalk systemen op de markt. We snappen daarom dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zo heb je de keuze uit de antikalk systemen die gebruik maken van zout en de antikalk systemen met een filtersysteem. Beide ontharders zijn met een aankoopprijs van +€ 1000,- aan de dure kant. De Amfa5000® is anders. Ons waterontharder alternatief, maakt gebruik van een sterke magneet. We leggen je graag uit hoe hij werkt.

OORZAAK KALKAANSLAG

Dat kalk vervelende vlekken geeft, weten we allemaal. Maar hoe ontstaat kalk eigenlijk? Deze witte aanslag ontstaat doordat calcium en magnesium zich in de leidingen met elkaar verbinden. Hierdoor ontstaan er kalkkristallen. De Amfa5000® zorgt er met een sterke magneet voor dat deze twee mineralen zich niet met elkaar kunnen verbinden.

AMFA5000®

De Amfa4000® is een apparaat dat bestaat uit magneten en is samengesteld aan de hand van Zwitserse technologieën. We hebben ons best gedaan het antikalksysteem zo klein mogelijk te houden..

Zo maken we het jou makkelijker om de Amfa5000® te plaatsen. Het enige dat je nodig hebt is een stuk leiding van 7.5 centimeter en een tiewrap, easy right? Met de kracht van maar liefst 16.000.000 nT zorgen magneten ervoor dat calcium en magnesium een minder hechtende kristalstructuur vormen en zich praktisch niet hechten in de leidingen. Hierdoor hoef jij niet lang meer te staan boenen om die douche schoon te krijgen. De Amfa5000® voorkomt namelijk nieuwe kalkaanslag én verwijdert bestaande aanslag in de leidingen. De kalk blijft wel aanwezig in het water, maar zal zich niet meer aan kranen, douchedeuren of andere voorwerpen hechten.

Waar bent u naar op zoek?