• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

WAAR PLAATS JE EEN WATERONTHARDER?

De plek waar de waterontharder het beste geplaatst kan worden is afhankelijk van een aantal factoren. In de meeste gevallen wordt de waterontharder geplaatst op de plek waar de waterleiding de woning binnenkomt. Vaak is daar ook de watermeter aanwezig. We leggen je graag uit waar de watermeter geplaatst kan worden:

  • In de meterkast
  • In een waterput
  • In de bijkeuken
  • In de garage
  • In de trapkast

KAN IK DE WATERONTHARDER ZELF PLAATSEN?

Of je de waterontharder zelf kunt plaatsen is afhankelijk van het type waterontharder. Heb je een waterontharder aangeschaft die werkt met zout, hars of een filter? Dan zijn de machines vaak groot, zwaar en log. Het is daarom vaak zo dat je een monteur moet laten komen om het apparaat te laten installeren. De kosten die hierbij komen kijken zijn vaak hoog. Dit komt doordat het installeren van de waterontharder niet heel eenvoudig is.

ZIJN ER GEEN ALTERNATIEVEN?

Heb je nou helemaal geen zin in monteurs in je huis en kijk je al helemaal op tegen die hoge rekening die eraan zit te komen wanneer je een grote, dure waterontharder aanschaft? Dat snappen we bij Waterontharder4u.nl heel goed. Daarom bieden we je een klein, duurzaam en makkelijk te installeren alternatief. En nee, dit apparaatje gaat je geen klauwen met geld kosten.

DE AMFA4000 IS HÉT WATERONTHARDER ALTERNATIEF

We stellen je graag voor aan onze Amfa4000. Ons antikalk systeem werkt met twee sterke magneten die er samen voor zorgen dat calcium en magnesium niet meer met elkaar kunnen kristalliseren. Zo voorkom je dus heel gemakkelijk kalkaanslag op je servies, in je koffiezetter, je wasmachine en andere huishoudelijke apparatuur. En het mooiste is nog dat je hem zelf gemakkelijk installeert. Het enige dat je nodig hebt is je waterleiding, de Amfa4000 en de tiewrap die we er al voor je bij gedaan hebben. Plaatst het apparaatje op de leiding, plaatst het plaatje eronder en rijg de tiewrap erdoorheen. Easy as that!

AMFA4000 BESTELLEN

Wil je ook zo’n klein en handig waterontharder alternatief? Bestel de Amfa4000 dan vandaag nog bij Waterontharder4u.nl en je kunt morgen al beginnen met het voorkomen van nieuwe kalkaanslag.

Waar bent u naar op zoek?