• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

WATERKOKER ONTKALKEN


Je kent het vast wel, je werpt een blik in je waterkoker en je schrikt van wat je ziet. Kalk, kalk everywhere. Het is tijd om hem eens grondig te gaan ontkalken. Maar hoe doe je dat precies? We leggen je uit hoe je binnen 20 minuten weer een frisse waterkoker hebt.

ONTKALK JE WATERKOKER MET CITROENZUUR OF AZIJN

Citroenzuur of azijn zijn twee natuurlijke opties om de kalk in je waterkoker mee te lijf te gaan. We leggen je stap voor stap uit hoe je jouw waterkoker weer als nieuw krijgt.

STAP 1: ONTKALKINGSMIDDEL MENGEN MET WATER

Om te beginnen is het handig om te weten dat het niet de bedoeling is om de hele waterkoker te vullen met citroensap of azijn. Je maakt een mengsel van een van de twee ontkalkingsmiddelen en water. De verhouding is ongeveer 50/50.

STAP 2: ONTKALKINGSMIDDEL IN DE WATERKOKER DOEN

Giet je mengsel vervolgens in je waterkoker en zet hem aan. Easy right?

STAP 3: WATERKOKER LATEN AFKOELEN

Nadat de waterkoker is afgeslagen, is het belangrijk dat je hem nog even laat afkoelen. Gooi dus niet direct je mengsel weg.

STAP 4: HERHAAL INDIEN NODIG

Wanneer je waterkoker volledig is afgekoeld, giet je hem leeg. Check of er nog kalkresten zichtbaar zijn. Zo ja, herhaal dan de bovenstaande stappen nog een keer.

STAP 5: WATERKOKER OMSPOELEN

Wanneer je de waterkoker kalkvrij is kun je het mengsel weggooien in de gootsteen. Belangrijk is dat je de waterkoker goed omspoelt met kraanwater, anders blijf je nog wel even een citroen- of azijnsmaak in je thee houden.

LIEVER NOOIT MEER ONTKALKEN? KOOP NU DE AMFA4000®

Ben je het goochelen met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes ook zat en wil je gewoon voorgoed afrekenen met kalkaanslag? Dan hebben we goed nieuws voor je. We presenteren je de Amfa4000®. Daarmee ontkalk je je waterkoker, Nespresso-apparaat, andere huishoudelijke apparaten zoals je wasmachine én je leidingen in één keer. De Amfa4000® is een kwalitatief antikalk systeem waarmee je niet alleen de huidige kalkaanslag verwijdert, maar ook de vorming van nieuwe kalkaanslag tegengaat. Dat klinkt toch heerlijk?

Onze Amfa4000® beschikt over een krachtige magneet, waardoor kalkaanslag zich niet meer aan je waterkoker en andere apparaten kan hechten. Don’t worry, het installeren van het apparaat is geen rocket science. Je plaatst hem op de hoofdleiding in je meterkast. Vervolgens bindt je de bijgeleverde tiewrap eromheen. Nu kun je de deur sluiten en lekker gaan Netflixen, de Amfa4000® doet de rest.

"Dan moet ik zeker wel jaarlijks een monteur laten komen om onderhoud te laten uitvoeren zeker?" horen we je denken. Nope, de Amfa4000® is geheel onderhoudsvrij, je hebt er dus geen omkijken meer naar. Vanaf het moment dat je hem geplaatst hebt, hoef je je bijna nooit meer druk te maken over het ontkalken van je waterkoker, je koffiezetter, je wasmachine en je leidingen. Heerlijk zorgeloos. Ohja, mocht je om wat voor reden dan ook toch problemen ondervinden met de Amfa4000®, dan heb je 10 jaar garantie.

BESTEL DE AMFA4000® VOOR 23:59 UUR

Bestel jouw eigen Amfa4000® voor 23:59 uur, zodat je morgen al kunt beginnen met het ontkalken van je waterkoker.

NU BESTELLEN

Waar bent u naar op zoek?