• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

WATERHARDHEID


Wat is waterhardheid nou eigenlijk en hoe kom je er in godsnaam vanaf? Met waterhardheid bedoelen we de hoeveelheid kalk in je leidingwater. De waterhardheid verschilt per land en zelfs per regio. Dit komt doordat het kraanwater uit verschillende gebieden komt. Niet elk land gebruikt dus dezelfde waterbron.

DE NADELEN VAN HARD WATER

Heb je hard water? Dan heb je dikke pech, hard water kent namelijk verschillende nadelen. Zo zorgt het voor vervelende kalkaanslag in je nieuwe waterkoker, worden je fancy wijnglazen binnen no-time dof en loop je het risico op een kapotte vaatwasser en andere defecte huishoudelijke apparatuur. Ook schiet je energierekening omhoog doordat je apparaten langer de tijd nodig hebben om op te warmen.

Alsof dat allemaal nog niet vervelend genoeg is, kan hard water ook nare gevolgen hebben voor je huid en haar. Zo kan je haar enorm droog aanvoelen en lijken de huidschilfers als sneeuw door de kamer te vliegen. Niet echt een lekker idee.

Lang verhaal kort: hard water is funest voor jou en je huishouden. Gelukkig kun je je harde leidingwater zachter maken door middel van een antikalk systeem. Nu hoor ik je al denken: "Ja hoor, lekker zo’n grote ton in m’n tuin. Mij niet gezien." Gelukkig is onze Amfa5000®, hét amfa5000 alternatief, helemaal niet zo groot. Ons antikalk systeem past in je meterkast en bevestig je eenvoudig met de bijgeleverde tiewrap. Echt, het monteren is kinderspel. Plaats het apparaat op de leiding en bind de tiewrap er omheen. That’s it. "Ja en wat doet die Amfa5000® dan?" Leuk dat je het vraagt. De Amfa5000® zorgt ervoor dat magnesium en calcium zich niet meer met elkaar kunnen mengen. Hiermee voorkom je niet alleen nieuwe kalkaanslag, je zorgt er ook voor dat de bestaande kalkaanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon.

AMFA5000® BESTELLEN

Ben je klaar met dat harde water en die doffe glazen? Bestel dan nu dan Amfa5000® voor slechts € 149,- en begin met het verminderen van kalkaanslag door je water. Wanneer je je bestelling voor 23:59 uur plaatst, kun je hem morgen al thuis installeren.

NU BESTELLEN

Waar bent u naar op zoek?