• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

ONTKALKEN


Je kent het wel, die vervelende aanslag in je spiksplinternieuwe koffieapparaat of waterkoker. Om nog maar te zwijgen over die doffe waas op je bier- en wijnglazen. Niet cool. Wanneer je gaat zoeken op het internet kom je verschillende middeltjes tegen. Heb je bijvoorbeeld al gelezen over citroensap of schoonmaakazijn? Vast wel. Het nadeel van deze middeltjes is helaas dat het resultaat tijdelijk is. Hetzelfde geldt voor dure vloeibare ontkalkers. Over een paar maanden bekijk je diezelfde doffe glazen met dezelfde teleurgestelde blik.

KALKAANSLAG VOORGOED TEGENGAAN

Gelukkig bestaat er ook iets waarmee je kalkaanslag voorgoed de deur wijst: de Amfa4000®. De Amfa4000® is een effectieve hét waterontharder alternatief die niet alleen kalkaanslag voorkomt, hij verwijdert ook bestaande kalkaanslag uit je leidingen. Twee vliegen in een klap dus. Met de Amfa4000® ontkalk je zonder problemen je Nespresso, Delongi, wasmachine, douchekop, Senseo en zelfs je oude vertrouwde waterkoker. Bestel de Amfa4000® het antikalk systeem voor 23:59 uur, dan bezorgen we hem de volgende dag al bij je thuis. Geen zorgen, voor het installeren van de Amfa4000® heb je geen fancy tools nodig. Je plaatst hét waterontharder alternatief gewoon op je leiding in de meterkast, en zet deze vast met de bijgeleverde tiewrap. Het antikalk systeem gaat een leven lang mee en is daarnaast lekker onderhoudsvrij. Lees meer over de precieze werking van de Amfa4000®.

AMFA4000® BESTELLEN

Ben je die vervelende kalkaanslag zat en wil je niet langer met schadelijke middeltjes aan de slag? Bestel dan de Amfa4000® en geniet van heerlijk zacht water.

NU BESTELLEN

Waar bent u naar op zoek?