• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE AMFA4000®

Omdat we vaak dezelfde vragen krijgen over de Amafa4000 hebben we de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Heb je een andere brandende vraag? Geen probleem, stuur ons gewoon een mailtje en we geven je graag van advies.

WANNEER KAN IK RESULTAAT VERWACHTEN?

Na zo’n 6 weken is het resultaat het beste zichtbaar. De Amfa4000® lost de bestaande kalk in je leidingen en in je elektrische apparaten op. Aangezien dit niet van de ene op de andere dag verdwijnt, geven we het advies enkele weken te wachten. Afhankelijk van de waterhardheid in je woonplaats en de leeftijd van je leidingen is het resultaat binnen een bepaalde termijn merkbaar. Eén ding beloven we je, je zult niet teleurgesteld zijn.

VERANDERT MIJN WATERHARDHEID DOOR DE AMFA4000®?

Nee, je water blijft even hard. De kalk blijft aanwezig in het water, alleen zal die niet meer vastzitten in je apparaten en leidingen. Hierdoor kun je stoppen met boenen en starten met genieten van een heerlijke bak koffie.

KAN IK DE AMFA4000® OP ELK TYPE WATERLEIDING INSTALLEREN?

Jazeker, je kunt het antikalk systeem op alle soorten waterleidingen installeren.

WAAR KAN IK HET ANTIKALK SYSTEEM INSTALLEREN?

De waterleidingen lopen vaak vlak langs de muur. Door ons innovatieve ontwerp kun je het antikalk systeem monteren in een vrije ruimte van slechts 8 cm. Tussen de leiding heb je een minimale ruimte nodig van 5 mm. De Amfa4000® past op waterleidingen tussen de 12 en 42 mm. Je kunt het apparaat het beste dichtbij de watermeter installeren. Alles wat je nodig hebt is een stuk leiding van 8 cm en een tie wrap. Easy peasy, lemon squeezy.

WAT IS DE GARANTIETERMIJN?

We hebben de Amfa4000® gemaakt van kwalitatief goede materialen. Hierdoor kun je een leven lang genieten van dit handige apparaatje. Mocht je toch problemen ervaren met de Amfa4000®, dan heb je 10 jaar lang garantie. Daarnaast geven we je de mogelijkheid het antikalk systeem 100 dagen uit te proberen. Ben je dan niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

HOE WERKT HET ANTIKALK SYSTEEM?

Het antikalk systeem beschikt over magnetische velden. Deze velden voorkomen dat clacium en magnesium gaan kristalliseren. Wanneer dit wel gebeurt, ontstaat namelijk kalkaanslag. De Amfa4000® zorgt ervoor dat de kalkaanslag zich niet meer hecht in je waterkoker en andere huishoudelijke apparaten, je leidingen, sanitair en op je servies.

KAN IK NIET ZELF EEN MAGNEET AAN MIJN WATERLEIDING BEVESTIGEN?

Nee, dit kan niet. We hebben langdurig onderzoek gedaan naar de plaatsing van de magneten en de sterkte van de magneten. Wanneer je de magneten niet in de goede hoek plaatst zul je nooit het échte effect ervaren.

VERDWIJNT DE KALK UIT MIJN LEIDINGEN?

De kalkaanslag verdwijnt uit je leidingen, de kalk verdwijnt alleen niet uit het water. Door de magneten bespaar je honderden euro’s op je energierekening, geniet je van schoner, lekkerder en gezonder water én heb je geen last meer van die nare witte waas op je douchedeuren.

MOET HET ANTIKALK SYSTEEM ALTIJD HORIZONTAAL OP DE LEIDING?

Hell no! Plaats de Amfa4000® daar waar de ruimte is. Je kunt hem dus zowel horizontaal als verticaal op je waterleiding bevestigen.

MIJN METERKAST IS VOCHTIG, KAN HET ANTIKALK SYSTEEM / WATERONTHARDER ALTERNATIEF TEGEN WATER?

We waren voorbereid op deze vraag. Daarom hebben we hem waterdicht gemaakt. Je kunt het apparaat overal installeren. No worries dus wanneer de ruimte vochtig is.

WELKE KOSTEN STAAN ME JAARLIJKS TE WACHTEN?

Je hebt geen terugkomende kosten. Yes! De Amfa4000® is een investering die je slechts een keer hoeft te doen.

KOMEN JULLIE LANGS OM ONDERHOUD UIT TE VOEREN?

Nee, de Amfa4000® is onderhoudsvrij. Dit betekent dat je er na aanschaf geen omkijken meer naar hebt. Dat is wel zo fijn, dan kun jij het geld dat je bespaart lekker uitgeven op bijvoorbeeld een festival.

AMFA4000® NU BESTELLEN

NIET KUNNEN VINDEN WAT JE ZOEKT?

Wellicht dat uw vraag hiertussen staat:

Waar bent u naar op zoek?