• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

IS EEN WATERONTHARDER GOED VOOR HET MILIEU?


Het antwoord op deze vraag is niet simpelweg ja of nee. Waarom? Omdat er veel verschillende amfa4000.nl op de markt zijn. Kies je voor een grote, elektronische waterontharder? Dan is het antwoord nee, deze joekels zijn niet heel erg goed voor het milieu. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar hoe de waterontharder het water onthardt. Sommige waterontharders werken door middel van kleine beetjes zout toe te voegen aan het water. Zout is een natuurlijk en afbreekbaar product. De impact op het milieu is hierbij dus minimaal.

DE AMFA4000®: HET ALLERBESTE VOOR JOU EN HET MILIEU

Onze Amfa4000® werkt niet op stroom en voegt ook geen zout toe aan het water. Ultra milieuvriendelijk dus. Maar hoe werkt ons antikalk systeem dan wel? We hebben een kleine maar zeer sterk antikalk systeem ontwikkeld die werkt met de kracht van twee sterke magneten. Met de kracht van maar liefst 1600 Gauss zorgt het apparaatje ervoor dat calcium en magnesium een minder hechtende kristalstructuur vormen en zich daardoor praktisch niet kunnen hechten in je leidingen, huishoudelijke apparaten en je nieuwe wijn- en bierglazen. Zo hoef je dus nooit meer te staan boenen om die doffe douchedeuren weer glanzend te krijgen. De Amfa4000® voorkomt namelijk niet alleen nieuwe kalkaanslag, maar verwijdert ook bestaande aanslag.

VERLENG DE LEVENSDUUR VAN JE HUISHOUDELIJKE APPARATEN EN HELP DE NATUUR

Door het installeren van ons kleine apparaatje verleng je de levensduur van al je huishoudelijke apparaten. Zo voorkom je dat je sneller een nieuwe wasmachine, koffiezetter, waterkoker of vaatwasser moet aanschaffen. En ook daarmee help je de natuur een handje. Je produceert namelijk minder afval. Win-win toch?

AMFA4000® BESTELLEN BIJ WATERONTHARDER4U.NL

De Amfa4000® bestel je nu voordelig bij Waterontharder4u.nl. Bestel je hem voor 23:59 uur? Lekker bezig, want dan begin je morgen al met het ontkalken van alles wat met water in aanraking komt.

BESTEL DIRECT

Waar bent u naar op zoek?