• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

KOFFIEAPPARAAT ONTKALKEN


Koffie maakt veel vervelende dingen in ons leven goed. Die akelige maandagmorgen wordt al een stukje aangenamer na een heerlijke bak koffie en ook die nachten lang studeren of verslagen maken zijn makkelijker met een lekker kopje koffie. Maar oh god, er begint een rood lampje te knipperen.. waar liggen die verdomde instructieboekjes ook alweer?! Geen zorgen: je machine is niet kapot, het is gewoon tijd om de boel weer eens flink te ontkalken. We leggen je graag uit hoe je je koffieapparaat kunt ontkalken zodat hij weer lekker schoon en fris is.

ONTKALKEN MET NATUURAZIJN OF CITROENSAP

Natuurlijk kun je naar de winkel rennen en de duurste ontkalkingsmiddelen kopen, maar gelukkig is er ook een goedkopere én milieuvriendelijkere oplossing. Gebruik natuurazijn of citroensap. Hiermee ben je niet alleen zuinig met je welverdiende euro’s, maar help je het milieu ook nog eens een handje. Klinkt als een win-win als je het ons vraagt.

STAP 1: MENG JE ONTKALKINGSMIDDEL MET WATER

Om te beginnen vertellen we je graag dat je niet het hele flesje citroensap of de literfles natuurazijn in je koffieapparaat moet gooien. Hiermee doe je meer kwaad dan goed. Je maakt een mengseltje van 50% citroensap/natuurazijn en 50% water. Roer dit even goed door zodat je zeker weet dat alles goed met elkaar gemengd is.

STAP 2: MAAK JE APPARAAT SCHOON

Je begint met het schoonmaken van je koffiezetter. Haal de machine leeg en spoel alle onderdelen goed af onder de lauwe kraan.

STAP 3: APPARAAT ONTKALKEN

Nu alle onderdelen schoon zijn kun je gaan beginnen met het ontkalken van je apparaat. Je vult het waterreservoir met je mengsel en zet het koffieapparaat aan alsof je een kop koffie gaat zetten. De aangekoekte kalk wordt nu losgeweekt door het warme mengsel dat door de machine loopt.

STAP 4: WATERRESERVOIR SCHOONMAKEN

Je hebt bij stap 2 al de buitenkant van je koffieapparaat schoon gemaakt. Het is nu belangrijk dat je ook de binnenkant van het apparaat reinigt. Anders proef je de eerstvolgende keer een hele nare smaak aan je koffie. Je spoelt het waterreservoir nog een keer af onder lauw water. Zorg ervoor dat je dit lang genoeg doet. Je ruikt vanzelf wanneer er geen ontkalkingsmiddel meer aanwezig is.

STAP 5: APPARAAT LATEN DOORSPOELEN

Nu je het waterreservoir schoongemaakt hebt kun je beginnen met het reinigen van de rest van de machine. Laat de machine een aantal kopjes heet water zetten zodat het ontkalkingsmiddel uit de machine gespoeld wordt.

NOOIT MEER HANNESEN MET ONTKALKINGSMIDDELEN? KIES VOOR DE AMFA4000®

Hèhè, eindelijk heb je je apparaat weer lekker schoon. Maar vergeet niet: om de levensduur van je koffiezetter te verlengen dien je hem elke maand schoon te maken. Dat betekent elke maand een mengsel maken, elke maand alles door laten spoelen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wij vinden dat een behoorlijke tijdsverspilling. Daarom hebben we een permanente oplossing bedacht: de Amfa4000®. Met dit kleine antikalk systeem ontkalk je je koffieapparaat, andere huishoudelijke apparaten én je leidingen. Met de professionele Amfa4000® verwijder je niet alleen de bestaande kalkaanslag, je voorkomt ook de vorming van nieuwe kalkaanslag. Hoppa, twee vliegen in één klap.

De Amfa4000® is voorzien van een krachtige magneet, waardoor kalkaanslag zich niet meer aan je leidingen en de warmte elementen in je huishoudelijke apparaten kan hechten. Het installeren van het apparaatje is heel gemakkelijk. Je plaatst hem simpelweg op de leiding in je meterkast, bindt de bijgeleverde tiewrap eromheen en you’re good to go. “En het onderhoud dan?”, vraag je je misschien af. No stress! De Amfa4000® is onderhoudsvrij, dus je hebt er na het installeren geen omkijken naar. Vanaf het moment dat je hem geplaatst hebt, kun je met de beentjes omhoog. Vergeet die weekenden waarin je stond te boenen in de badkamer of het toilet. Met de Amfa4000® geniet je een leven lang van heerlijk zachter aanvoelend water en een kalkvrije koffiezetter. Mocht je toch problemen ondervinden met de Amfa4000®, dan heb je 10 jaar garantie.

BESTEL DE AMFA4000® VOOR 23:59 UUR

Bestel jouw eigen Amfa4000® voor 23:59 uur, zodat je morgen al kunt beginnen met het ontkalken van je koffieapparaat.

NU BESTELLEN

Waar bent u naar op zoek?