• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

VOORDELEN

Alle voordelen van de Amfa5000® op een rij


De Amfa5000® biedt vele voordelen voor jou en je huis en je portemonnee. We hebben hieronder alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

JE BESPAART TOT WEL € 500,- PER JAAR

De verwarmingselementen hebben minder lang de tijd nodig om op te warmen en hiermee bespaar je tot € 500,- per jaar. Pak die winst en ga even lekker genieten van een vakantie of een heerlijk festival.

GEZONDER WATER OM TE DRINKEN

Met dit antikalk systeem verander je de smaak van je koffie en thee. Wanneer je de Amfa5000® gemonteerd hebt zul je binnen enkele weken het verschil gaan proeven. Heerlijk wakker worden met een échte kop thee.

SCHONER WATER ONDER DE DOUCHE

Met de Amfa5000® zullen eventuele huidproblemen afnemen en zal je haar weer gaan shinen. Je bespaart dus veel geld omdat je geen honderden haarmaskers, haaroliën en conditioners hoeft aan te schaffen!

JE ENERGIEVERBRUIK VERMINDERT

Zoals gezegd, bespaar je veel euro’s met de Amfa5000®. Je elektrische apparaten zijn sneller op temperatuur en ook je verwarming is sneller warm. Dat betekent aanzienlijk minder energieverbruik. En dát merk je!

JE BENT MILIEUVRIENDELIJK BEZIG

Doordat je apparaten minder energie verbruiken, draag je een steentje bij aan een beter milieu Lekker bezig!

WANNEER JE NIET TEVREDEN BENT, KUN JE HET PRODUCT BINNEN 100 DAGEN TERUGSTUREN EN JE GELD TERUGVRAGEN.

Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij tevreden bent, geven we je de kans om het product 100 dagen uit te proberen. Ben je niet tevreden en zie je geen verschil? Binnen 100 dagen kun je het product retour sturen en krijg je je geld terug, eerlijk is eerlijk.

DE AMFA5000® VOORKOMT NIEUWE KALKVORMING

Door de sterke magneet die we in de Amfa5000® (waterontharder alternatief) verwerkt hebben, voorkomt het apparaat dat er nieuwe kalkaanslag ontstaat.

BESTAANDE KALK WORDT GELEIDELIJK AFGEBROKEN

Naast dat er geen nieuwe kalkaanslag ontstaat, breekt de krachtige magneet bestaande kalk af. Het resultaat? Schoner, gezonder en lekkerder water.

DE AMFA5000® IS GEHEEL ONDERHOUDSVRIJ

Je plaatst het antikalk systeem 1 keer op een van je leidingen, daarna doe je het kastje dicht of schuif je je bank ervoor. Je hebt er geen omkijken meer naar.

HET PLAATSEN VAN DE AMFA5000® IS IN 99,9% VAN DE GEVALLEN MOGELIJK

Voor het plaatsen van de Amfa5000® heb je slechts 8 centimeter blootliggende leiding nodig en een tie wrap. Hierdoor is het plaatsen van de Amfa4000® in 99,9% van de gevallen mogelijk.

JE VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN JE APPARATEN AANZIENLIJK

Kalkaanslag is funest voor je apparaten. Doordat de bestaande kalk afgebroken wordt, kun je lekker lang genieten van onder andere je koffiezetapparaat en wasmachine. Ook je douchecabine slaat niet meer wazig uit.

JE KUNT HET APPARAAT GEMAKKELIJK MEEVERHUIZEN

Doordat je de Amfa5000® eenvoudig op de leiding plaatst, kun je hem gemakkelijk loskoppelen en plaatsen in je nieuwe huis.

JE KRIJGT 10 JAAR VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE

Wij weten dat de Amfa5000® werkt. Daarom bieden we je 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Simpel he?

JE KUNT DE AMFA5000® GEMAKKELIJK INSTALLEREN

Het enige dat je nodig hebt is een stuk leiding van 8 centimeter. De juiste maat tie wrap krijg je van ons. Makkelijker kunnen we het niet maken.

JE VERLIEST GEEN DRUK OP DE LEIDINGEN

Je maakt de bestaande leiding niet open om de Amfa4000® te installeren. Zo voorkom je drukverlies in je leiding.

JE BESPAART TUSSEN DE 30 EN 50% AAN WASMIDDELEN

Kalkaanslag heeft een groot effect op de zachtheid van je kleding en dat hoeslaken waar je maar al te graag onder ligt. Doordat we de bestaande kalk kunnen afbreken, heb je minder wasverzachter nodig om dat zachte gevoel in je favoriete beddengoed weer terug te krijgen.

JE HOEFT GEEN FILTERS OF CHEMISCHE TOEVOEGINGEN TE GEBRUIKEN

Vaak gebruiken mensen chemische toevoegingen of speciale filters om van kalkaanslag af te komen. Met de Amfa5000® is dit niet nodig. De magneet does the job.

TEVREDEN KLANTEN

Wil je weten hoe anderen over de Amfa5000® denken? Bekijk dan onze klantervaringen. Ben je al overtuigd? Bestel de Amfa5000® dan voor 23:59 en ontvang hem de volgende dag al in huis.

Waar bent u naar op zoek?