• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

WAAROM HEB IK EEN ANTIKALK SYSTEEM NODIG?


Kijk, wij zijn natuurlijk al overtuigd van de werking van de Amfa4000®. Nu jij nog. We zetten alle voordelen van de Amfa4000® voor je op een rijtje. Zo weet je dat ook jij een antikalk systeem nodig hebt in je leven.

BESPARING OP JE ENERGIEREKENING

Dit is vaak toch wel de voornaamste reden om een antikalk systeem aan te schaffen. Afhankelijk van de huidige kosten kun je jaarlijks tot wel € 500,- euro besparen. Denk bijvoorbeeld eens aan het servies dat je niet steeds opnieuw hoeft te kopen doordat je niet meer door je wijnglazen kunt kijken, of aan de flessen wasverzachter waarmee je niet meer hoeft te zeulen. De Amfa4000® kost je eenmalig € 139,-, waardoor je het geld er na een half jaar al uit zou kunnen hebben. Vanaf het tweede jaar loopt de besparing alleen maar op. Met dat geld kun je lekker op het terras zitten, shoppen in je favo stad of sparen voor die allernieuwste iPhone. Kassa!

HUISHOUDELIJKE APPARATEN SLIJTEN MINDER SNEL

Jazeker, kalkaanslag zorgt ervoor dat je huishoudelijke apparaten minder lang meegaan. Door de kalkaanslag moeten de apparaten harder werken om te verwarmen en dit verkort automatisch de levensduur. Dus als je geen zin hebt om een nieuwe wasmachine, waterkoker, koffiezetter of vaatwasser te kopen, koop je het Amfa4000® amfa4000.nl alternatief vandaag nog.

GEZONDER WATER

Water met kalk is niet zo zozeer ongezond, maar het meest gezonde water is het ook niet. Dus, wil je lekker op de gezonde tour? Dan doe je er goed aan een antikalk systeem aan te schaffen. De Amfa4000® zorgt ervoor dat calcium en magnesium zich niet meer met elkaar kunnen mengen. De stoffen zitten nog wel in het water, maar omdat ze zich niet kunnen binden, ontstaat er bijna geen kalk. Geen kalk = gezonder water, simple as that.

ZACHTER WASGOED

Oké inkoppertje, hard water zorgt ervoor dat…? Juist, je was harder aanvoelt. Niet zo lekker om na een heerlijke douche je lichaam af te drogen met een handdoek die als schuurpapier over je lichaam gaat. Dan kun je natuurlijk liters wasverzachter erbij gooien, maar we weten allemaal dat zowel je wasmachine als je droger daar niet echt lekker op gaan.

VERMINDERDE HUIDIRRITATIE

Ja, hard water kan vervelende gevolgen hebben voor je huid. Als je een zeer gevoelige huid hebt kun je heel heftig reageren op hard water. Met de Amfa4000® verminder je de waterhardheid in je leidingen. Zachter aanvoelend water betekent minder huiduitslag.

WAAROM HEB JE NOG GEEN ANTIKALK SYSTEEM?

Zo, nu hebben je verteld waarom er alleen maar voordelen zitten aan het hebben van een antikalk systeem. De vraag is nu nog, wanneer bestel je de jouwe?

Waar bent u naar op zoek?