• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

VERMINDERDE HUIDIRRITATIE


Je kent het vast wel, je handdoeken zijn nog geen half jaar oud, maar voelen nu al als schuurpapier aan op je natte huid. Ditzelfde geldt voor je nieuwe beddengoed, ook zo stug als het maar kan. Niet heel chill. Je kunt liters wasverzachter inslaan, maar je kunt ook direct de oorzaak van het probleem aanpakken. De Amfa4000® is een antikalk systeem die er voor zorgt dat kalkaanslag zich niet meer in je leidingen kan hechten. Hierdoor wordt je wasgoed automatisch zachter en frisser.

MINDER WASVERZACHTER BETEKENT MINDER KOSTEN

Doordat je met de Amfa4000® de kern van het probleem aanpakt, bespaar je jaarlijks op je kosten. Denk eens aan al die flessen wasverzachter waarmee je niet meer hoeft te sjouwen. Of aan de energiekosten. Jaarlijks bespaar je tot wel € 500,-. Daarbij is te veel wasverzachter funest voor je machine en loop je dus het risico om helemaal zonder wasmachine te zitten. En dat gunnen we niemand.

VERLENG DE LEVENSDUUR VAN JE WASMACHINE

Oke, je weet inmiddels dat kalk nadelig is voor je witgoed. Maar wat je misschien nog niet weet is dat kalkaanslag de levensduur van je huishoudelijke apparaten verkort. Het zit namelijk zo: kalkaanslag hecht zich aan de verwarmingselementen van bijvoorbeeld je wasmachine. Hierdoor duurt het langer én kost het meer energie voordat hij op temperatuur is. Dit leidt uiteindelijk tot een verkorte levensduur van je apparaat, waardoor je sneller een nieuwe moet kopen. Investeer liever eenmalig in de Amfa4000® en voorkom kapotte apparaten door kalk. Bestel de Amfa4000® nu voor € 169,-. That’s it. Geen onderhoudskosten of montagekosten.

BINNEN 5 MINUTEN GEÏNSTALLEERD

De Amfa4000® installeer je gemakkelijk zelf. Binnen 5 minuten ben je good to go. Plaats het antikalk systeem op je leiding naast je watermeter, zet hem vast met de bijgeleverde tiewrap en that’s it. Easy, right?

DE WERKING VAN DE AMFA4000®

Door de Amfa4000® rechtstreeks op je waterleiding te installeren, voorkom je dat calcium en magnesium zich aan je leidingen gaan hechten. De krachtige magneet van de Amfa4000® voorkomt dat deze twee stoffen gaan mengen en daardoor kalkaanslag vormen.

BESTEL DE AMFA4000® NU

Wil je ook nooit meer harde handdoeken en stroef beddengoed? Bestel dan nu dan Amfa4000® voor slechts € 169,- en profiteer van heerlijk zacht wasgoed.

  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis levering
  • 100 dagen gratis uitproberen

Waar bent u naar op zoek?