• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

WATERONTHARDER VOOR THUIS

Ons drinkwater is doorgaans van een goede kwaliteit. Je hoeft het niet voor te koken en je zult geen rare smaak proeven. Maar dat ons drinkwater van goede kwaliteit is, wil niet zeggen dat er geen kalk aanwezig is. En kalkaanslag is natuurlijk wel het laatste waar je op zit te wachten. Je waterkoker slijt sneller en ook je wasmachine is niet blij met hard water vol kalk. Gelukkig kun je er zelf voor zorgen dat je je huis zo veel mogelijk kalkvrij houdt.

HOE EEN WATERONTHARDER JE TIJD ÉN GELD KAN SCHELEN

Met een waterontharder help je niet alleen je huis en al je apparaten. Een waterontharder zorgt er ten eerste voor dat de huishoudelijke apparaten die in contact komen met water langer mee gaan. Dit komt doordat het verwarmingselement minder lang hoeft te werken om warm te worden en dus minder snel zal slijten. Iets wat minder snel slijt, hoef je ook minder snel te vervangen.

Ook bespaar je serieuze euro’s aan dure schoonmaakmiddelen, omdat je die niet meer hoeft te kopen om alles weer spik en span te krijgen. Bedenk je eens hoeveel kratten bier of flessen wijn je daarvan kunt kopen.

MAAR WAT KOST EEN WATERONTHARDER VOOR THUIS DAN?

De kosten voor een waterontharder kunnen flink uiteenlopen. Dit komt doordat er verschillende soorten waterontharders zijn. Zo heb je de keuze uit waterontharders die werken met zout, een filter of met een magneet. De duurste van deze drie is de waterontharder met zout. Niet alleen is deze waterontharder duur om aan te schaffen, van de onderhoudskosten word je ook niet blij. Wil je een goedkope oplossing tegen kalkaanslag? Kies dan voor de Amfa4000, dit is een antikalk systeem met twee sterke magneten.

HOE WERKT DE AMFA4000 DAN?

Zoals gezegd werkt de Amfa4000 met twee sterke magneten. Met een kracht van maar liefst 1600 Gauss zorgt hij ervoor dat calcium en magnesium zich niet meer met elkaar kunnen mengen. Zo voorkomt het kleine apparaatje de vorm van kalkkristallen die de vervelende kalkaanslag veroorzaken. Jij kunt dus lekker gaan genieten van de extra vrije tijd en extra knaken!

DIE AMFA4000 IS DAN NATUURLIJK MEGA DUUR…

Nope, voor de Amfa4000 betaal je eenmalig € 169,-. Je hebt geen dure monteur nodig om het apparaat te komen plaatsen. Dat doe je namelijk eenvoudig zelf met behulp van de bijgeleverde tiewrap. Ook heb je geen onderhoudskosten die jaarlijks of zelfs maandelijks terug komen. De Amfa4000 is namelijk geheel onderhoudsvrij. Zodra je het apparaatje geplaatst hebt, sluit je de deur en laat je hem zijn werk doen. Na verloop van tijd zul je het verschil niet alleen proeven, maar ook zien!

DE MAGNETISCHE WATERONTHARDER BESTELLEN

Ben je net als wij overtuigd van de Amfa4000? Bestel hem dan vandaag nog voor 23:59 uur zodat je hem morgen al in huis hebt. Weet je het nog niet zeker? Je kunt de Amfa4000 100 dagen proberen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Daar doen we niet moeilijk over. Daarnaast geven we je 10 jaar garantie op het slimme apparaatje. Mocht er om wat voor reden dan ook iets mis zijn met het antikalk systeem, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Waar bent u naar op zoek?