• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

VERMINDERDE HUIDIRRITATIE


Wanneer je last hebt van een droge of schrale huid, kun je je erg onzeker voelen. Je hebt al verschillende bodylotions geprobeerd en je hebt zelfs al naar eczeem crème gegrepen. Niets blijkt te helpen. Dat komt doordat de oplossing misschien niet in crèmes zit, maar in de waterhardheid. Hoe harder het water, hoe meer kalk het water bevat. Hoe je huid reageert op hard water is afhankelijk van de gevoeligheid van je huid. Aangezien de hoeveelheid kalk in het water verschilt per regio, kan het dus zo zijn dat je na een verhuizing bijvoorbeeld ineens last krijgt van huidirritatie.

NIEUWE HUIDIRRITATIE VOORKOMEN

Zoals gezegd, verschilt de hoeveelheid kalk per regio. Ben je net verhuisd en merk je dat je huid ineens anders voelt dan voorheen? Dan heeft dat hoogstwaarschijnlijk met het water te maken. Gelukkig is de oplossing simpeler dan de hele dag met crèmes in de weer zijn. Voorkom nieuwe huidirritatie door eenmalig te investeren in de Amfa4000®. Ons professionele waterontharder alternatief zorgt er met een krachtige magneet voor dat calcium en magnesium zich niet meer kunnen hechten in je leidingen. Zo kun je genieten van heerlijk zacht water én van een irritatievrije huid.

BESTAANDE HUIDIRRITATIE VERMINDEREN

Is je huidirritatie niet plots na het verhuizen ontstaan, maar heb je al een langere tijd last van eczeem of psoriasis? Ook dan kan de Amfa4000® je helpen. Psoriasis is een huidaandoening waarbij stress, het klimaat en de hoeveelheid kalk in je water een grote invloed hebben op de verergering. Met de Amfa4000® tackel je in ieder geval een van de vele factoren.

ANDERE VOORDELEN VAN DE AMFA4000®

Met de aanschaf van de Amfa4000® maak je in ieder geval je huid al heel erg gelukkig. Maar daar blijft het niet bij. Ons waterontharder alternatief verlengt ook de levensduur van je wasmachine, Nespresso apparaat, waterkoker en vermindert de doffe aanslag op je servies. Doordat het waterontharder alternatief voorkomt dat kalk blijft plakken aan de warmte elementen van bijvoorbeeld je waterkoker, hoeven ze minder hard te werken. Hiermee verminder je automatisch slijtage. Door eenmalig € 169,- te investeren in de Amfa4000® heb je een leven lang minder zorgen. Daarnaast bespaar je jaarlijks ook nog eens tot € 500,- op je energierekening. Dat is dubbele mazzel, toch?

INSTALLEER HET WATERONTHARDER ALTERNATIEF ZELF

‘Ik wil helemaal niet zo’n grote waterontharder in m’n huis.’ HA, dat snappen we. Daarom hebben we ook een waterontharder alternatief  ontwikkeld die in je meterkast past. Wanneer je de deur van de meterkast sluit, heb je er geen omkijken meer naar. Voor het installeren van de Amfa4000® heb je slechts een stuk leiding van 8 centimeter nodig. Plaatst de waterontharder op de leiding en zet hem vast met de tiewrap die we meesturen. Wanneer je de waterontharder hebt geïnstalleerd, werkt hij direct.

KOOP DE AMFA4000®

Wil je je huiduitslag verminderen en daarnaast de levensduur van je huishoudelijke apparaten verlengen? Koop dan nu het waterontharder alternatief voor slechts € 169,-. Merk je geen resultaat? Geen zorgen, je kunt de Amfa4000® binnen 100 dagen terugsturen. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.

  • Gratis levering
  • 100 dagen gratis uitproberen

Waar bent u naar op zoek?