• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

KRAAN ONTKALKEN


De kranen in je huis hebben zelf een reinigende functie. We wassen onze handen, maken sopjes om de vloer mee te boenen en wassen onszelf schoon onder de douche. Maar ondanks dat de kranen een reinigende functie hebben, worden ze zelf snel vies. Onze handen laten onder andere vetsporen en vuildeeltjes achter op de handgrepen van de kraan. Daarnaast laat warm water zijn sporen na. Die witte aanslag noemen we kalkaanslag. Helaas laat dit goedje zich niet zo makkelijk de deur wijzen. We geven je een aantal tips waarmee je kalkaanslag snel en voordelig kunt verwijderen.

KALKAANSLAG OP JE KRAAN VERWIJDEREN

Wanneer je in de supermarkt op zoek bent naar ontkalkingsmiddelen, kom je allemaal dure flessen tegen. Ze beloven allemaal hetzelfde: een glanzend en kalkvrij oppervlak. Maar wist je dat het helemaal niet nodig is om zo veel geld uit te geven aan dure middelen? Citroensap en schoonmaakazijn werken net zo goed én zijn ook nog eens euro’s goedkoper. Het enige wat je hoeft te doen is de kraan loskoppelen van de wasbak en hem in een bakje met schoonmaakazijn of verdund citroensap te leggen.

Lukt het niet om de kraan lost te maken van de wasbak of wil je bijvoorbeeld de douchekraan ontkalken? Dan is het ook mogelijk om een paar vellen keukenpapier in het bakje met schoonmaakazijn te leggen. Zorg ervoor dat de vellen volledig doorweekt zijn met azijn en wikkel ze vervolgens om de kraan. Laat dit een paar uur intrekken en maak de kraan vervolgens schoon met een schone doek.

KALKAANSLAG OP KRANEN VOORKOMEN

Gelukkig kun je de kalkaanslag op je (douche)kranen ook eenvoudig voorkomen. Zo kun je na elk gebruik de kraan droogmaken met een handdoek. Zo blijft er geen water achter op de kraan waardoor kalkaanslag voor een groot deel voorkomen kan worden. Ditzelfde geldt voor de kranen in je wc en je keuken.

HET AMFA4000® WATERONTHARDER ALTERNATIEF

Goed, we weten allemaal dat we het droogmaken van de kranen zo’n twee weken volhouden. Daarna vergeten we het en balen we vervolgens van de aanslag. Gelukkig hebben we bij Waterontharder4u een permanente oplossing bedacht, de Amfa4000®. Dit is een compacte maar zeer sterk waterontharder alternatief die werkt met magneten. Deze creëren een magnetisch veld van maar liefst 1170 Gauss. Dit zorgt ervoor dat calcium en magnesium zich niet meer met elkaar kunnen verbinden. Hierdoor ontstaan er geen kalkkristallen en blijft de kalkaanslag dus weg.

VOORDELEN VAN DE AMFA4000®

De Amfa4000® voorkomt niet alleen nieuwe kalkaanslag, het handige apparaatje zorgt er ook nog eens voor dat de bestaande kalkaanslag stukje bij beetje afgebroken wordt. Met de Amfa4000® bespaar je tot wel € 500,- per jaar. Denk bijvoorbeeld maar eens aan alle schoonmaakmiddelen en dure ontkalkingsmiddelen die je niet meer hoeft aan te schaffen. Om nog maar te zwijgen over de kosten die je voorkomt doordat je je huishoudelijke apparaten minder snel hoeft te vervangen. Kalkaanslag vermindert de levensduur van je apparaten namelijk aanzienlijk wanneer je ze niet eens in de zoveel tijd ontkalkt.

BEGIN MORGEN MET HET ONTKALKEN VAN JE HUIS

Wil je ook morgen beginnen met het verminderen van de kalkaanslag in je huis? Koop dan vandaag de Amfa4000® voor slechts € 169,- en ontvang het apparaat morgen al in huis. Het installeren van het waterontharder alternatief doe je eenvoudig zelf. Je plaatst het appraatje op de waterleiding naast de watermeter en zet hem vast met de bijgeleverde tiewrap. Ohja, de Amfa4000® is onderhoudsvrij. Geen onverwachte kosten dus.

AMFA4000® BESTELLEN

Waar bent u naar op zoek?