• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

KALKAANSLAG VERWIJDEREN


Kalkaanslag op je douchedeuren, kalkaanslag op je tegelvloer, kalkaanslag in je koffiezetter, kalkaanslag in je waterkoker… kalkaanslag everywhere! In veel gevallen kun je een deel van de kalkaanslag voorkomen, namelijk door de douchedeuren schoon en droog te maken na gebruik. Of door je waterkoker leeg te gooien nadat je hem gebruikt hebt. Leuk, al die tips & tricks, maar wat werkt er nou echt goed?

KALKAANSLAG VAN JE DOUCHEDEUREN VERWIJDEREN

Zoals we je net al kort vertelden, kun je kalkaanslag voorkomen door ervoor te zorgen dat je je douchedeuren schoon en droog achterlaat. Maar wat als je deuren al vol kalkaanslag zitten en je wilt weten hoe je de huidige kalkaanslag verwijdert? Dan heb je de keuze uit verschillende huishoudelijke middeltjes, namelijk natuurazijn en karnemelk. Doordrenk een doek met natuurazijn en wrijf je douchedeur ermee in. Laat het even opdragen en spoel daarna af. De kalkaanslag op de anti-lekstrip verwijder je door een theedoek doordrenkt met karnemelk op de strip te leggen. Laat dit een nachtje liggen en spoel het geheel vervolgens schoon.

KALKAANSLAG VAN JE BADKAMERTEGELS VERWIJDEREN

Nice, je hebt je douchedeuren nu tijdelijk weer schoon. Nu die verkalkte badkamertegels nog. En dan hoor ik je al denken: ‘’Daar gooi ik gewoon natuurazijn en karnemelk op!’’ Helaas, dat zal niet werken. Nee, voor je badkamertegels gebruik je wasverzachter. Giet een dopje wasverzachter in een emmer warm water. Vervolgens maak je met een doek de tegels schoon.

KALKAANSLAG VAN JE KRAAN EN DOUCHEKOP VERWIJDEREN

Nog voordat je de badkamer verlaat, zie je die doffe kraan vanuit je ooghoek. Oké fine, pak die gelijk mee. Ook hier gebruik je schoonmaakazijn. Kun je je kraan niet loshalen van de gootsteen? Vul dan een zakje met azijn en hang je kraan erin. Zet het zakje vast met een elastiekje en laat dit even lekker weken.

KALKAANSLAG IN JE HUISHOUDELIJKE APPARATEN VERWIJDEREN

Als je denkt dat je alles gehad hebt... guess again. Je vergeet je koffieapparaat, waterkoker, wasmachine, vaatwasser, strijkijzer, etc., etc. Voor je waterkoker kun je gewoon natuurazijn gebruiken, maar voor je vaatwasser en andere grote apparaten zul je een speciaal ontkalkingsgoedje in de supermarkt moeten halen. Lees de gebruiksaanwijzing goed door, want je wilt natuurlijk niet je apparaten kapotmaken.

KLAAR MET DAT EINDELOOS ONTKALKEN?

Ben je het nou, net als wij, beu om bovenstaande stappen elke twee maanden te moeten doorlopen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij Waterontharder4u.nl scoor je een professioneel antikalk systeem waarmee kalkaanslag verledentijd is. Nooit meer boenen, schrobben, vloeken en tieren. Met de Amfa4000® zeg je voorgoed gedag tegen kalkaanslag.

DE WERKING VAN DE AMFA4000®

De Amfa4000® monteer je snel en zonder moeite op de waterleiding in je meterkast. De Amfa4000® zorgt er vervolgens voor dat calcium en magnesium zich niet meer met elkaar kunnen verbinden. Zo voorkomen we de vorming van zogeheten kalkkristallen. Ben je nog niet overtuigd? Probeer de Amfa4000® dan eerst 100 dagen uit. Merk je dan nog steeds geen verschil? Dan krijg je van ons gewoon het aankoopbedrag terug. Wel zo eerlijk vinden we. Je ontvangt de Amfa4000® met 5 jaar volledige fabrieksgarantie.

De Amfa4000®

Waar bent u naar op zoek?