• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

DE GEVOLGEN VAN HARD WATER


Hard water is vervelend. Vervelend voor jou, voor je ramen, je badkamertegels, je waterkoker, wasmachine, het milieu en... moeten we doorgaan? Maar wat zijn nou precies de gevolgen van hard water en wat doe je ertegen? We leggen het je graag uit.

OVERAL KALKAANSLAG

Hard water zorgt voor kalkaanslag. Heel. Veel. Kalkaanslag. Niets is veilig voor die nare witte waas. Je wanden niet, je tegels niet, voegen niet en ook je douchewand, kranen en huishoudelijke apparaten niet. De ruwe en witgele aanslag die door hard water ontstaat, laat zich niet makkelijk wegpoetsen. Sterker nog, hij trekt gemakkelijk vuil en nieuwe kalk aan. Ben je mooi klaar mee. En je douchekoppen en kranen? Ja, ook die gaan er dof uitzien door hard water.

HOGE ENERGIEREKENING

Doordat de verwarmingselementen in bijvoorbeeld je wasmachine, je waterkoker, koffiezetter en verwarming harder moeten werken om warm te worden, zal je energierekening flink oplopen. Het ontkalken van al je apparaten zal wel iets helpen, maar dat moet je dan wel regelmatig doen.

DROGE HUID

Naast dat hard water kalkaanslag veroorzaakt, wordt je huid er kurkdroog van. Hoe dat zit? Nou, omdat we het fijn vinden om dagelijks onder een lekkere warme douche te stappen, openen onze poriën zich ook elke dag. De harde mineralen die in hard water zitten, kunnen daardoor gemakkelijk de huid binnendringen en voor irritatie zorgen. Hierdoor wordt je huid gevoelig en soms zelfs jeukerig. Niet fijn.

SCHROBBEN, SCHROBBEN, SCHROBBEN

Tsja, wil je die nare kalkaanslag verwijderen? Bereid je dan maar voor op een hevige poetsbeurt. Om nog maar te zwijgen over de kosten en moeite die dit met zich meebrengt. Denk namelijk eens aan al die flessen schoonmaakmiddel, al die rubberen handschoenen en alle schuursponsjes. Per jaar geven we gemiddeld meer dan € 400,- uit aan zeep en schoonmaakmiddelen om kalkaanslag te verwijderen.

HOGE SUPERMARKTBON

Zoals gezegd ben je veel geld kwijt aan schoonmaakmiddelen om de kalkaanslag te verwijderen. Maar wist je dat vaatwassers en wasmachines veel meer zeep verbruiken bij hard water? Dit is in sommige gevallen zelfs zo extreem dat je op elke 1000 liter hard water 1,8 kilo wasmiddel méér nodig hebt dan bij zacht water het geval is. Joehoe! Dat is bijna twee keer zoveel!

OH LORD, HOE LOS IK DIT OP?

No worries! We hebben dé oplossing voor je. We presenteren je: de Amfa4000®. Met dit kleine, doch krachtige antikalk systeem hoef je namelijk nooit meer in de weer met doekjes en goedjes. Je plaatst het apparaatje simpelweg op je leiding in je meterkast en klaar is Kees. "Leuk, maar hoe werkt het dan precies?’’ Goeie vraag! Hierbij het antwoord: de reden dat kalk zich kan ophopen in je leidingen en bepaalde warmte elementen, is dat calcium en magnesium zich met elkaar kunnen verbinden. Hetgeen je dan overhoudt, zijn zogeheten kalkkristallen. Met onze Amfa4000® voorkom je dit proces. Met de Amfa4000® profiteer je van verschillende voordelen.

  • De Amfa4000® is onderhoudsvrij. Geen jaarlijkse onderhoudsbeurten dus!
  • Apparaten (zoals wasmachines, vaatwasmachines en boilers) hebben een aanzienlijk langere levensduur.
  • De Amfa4000® is milieuvriendelijk.
  • Hij bevat geen filters en/of chemische toevoegingen.

De Amfa4000® zet je, zonder aanpassingen te hoeven doen aan je leidingen, gewoon op je bestaande waterleiding in je meterkast. Nog niet overtuigd? Test hem dan op je gemak 100 dagen uit. Zie je geen verschil? Dan krijg je van ons gewoon je aankoopbedrag terug. Wel zo eerlijk, vinden we.

KIES VOOR HÉT BESTE WATERONTHARDER ALTERNATIEF!

Bestel de Amfa4000® voor slechts € 169,-. Bestel je hem voor 23:59 uur? Dan heb je hem morgen al in huis. Verzending is bij Waterontharder4u.nl altijd gratis. Heb je een vraag? Neem vooral contact met ons op via juliorosier@gmail.com

Waar bent u naar op zoek?