• Voor 23:59 besteld morgen in huis
  • 100 dagen uitproberen, gratis retourneren
  • Het #1 waterontharder alternatief

BADKAMER ONTKALKEN

Badkamers zijn dé plek voor kalkaanslag om zich eens lekker op te hopen. Dit komt doordat je in de badkamer veel gebruik maakt van warm water. Denk maar eens aan de uren die je in totaal onder de douche staat of in bad ligt en de wastafelkraan die je gebruikt om ’s morgens je gezicht met warm water schoon te kunnen maken. Waar warm water is, is kalkaanslag. En waar kalkaanslag is, is een bron van bacteriën. Daarom vertellen we je graag hoe je jouw badkamer weer heerlijk fris krijgt.

HOE ONTSTAAT KALK?

Voordat we uitleggen hoe je de kalkaanslag weg krijgt, is het wellicht handig om te weten hoe kalkaanslag ontstaat. Deze vervelende witte waas verschijnt wanneer calcium en magnesium zich in het warme water met elkaar verbinden. Deze verbinding zorgt voor het ontstaan van zogeheten kalkkristallen: kalk dus.

WAAROM MOET IK KALKAANSLAG VERWIJDEREN?

Nu weet je wat kalkaanslag is, maar weet je ook waarom je kalkaanslag eigenlijk moet verwijderen? Zoals we eerder vertelden, zorgt kalkaanslag voor veel bacteriën. Daarnaast geeft het een vies gezicht en tast het je douchedeuren en sanitair aan. Genoeg redenen om je badkamer eens lekker onder handen te nemen, toch?

SCHOONMAAKAZIJN DOES THE TRICK

Ja, echt. Schoonmaakazijn heb je waarschijnlijk gewoon al in huis en werkt heel goed tegen kalkaanslag. Maak een mengsel van schoonmaakazijn en water. Zorg dat 1/3 deel water is en 2/3 deel schoonmaakazijn. Doe het mengsel vervolgens in een spuitflacon en spray het oppervlak wat je wilt gaan schoonmaken. Laat dit vervolgens een kwartiertje intrekken en spoel het vervolgens weg met warm water.

Zie je na een kwartier nog steeds kalkaanslag? Herhaal dit proces dan zo vaak als nodig. Blijkbaar is het te lang geleden dat je de kalkaanslag verwijderd hebt, waardoor het alle tijd heeft gehad om lekker aan te koeken.

LIEVER KALKAANSLAG VOORKOMEN DAN VERWIJDEREN?

Heb je het schoonmaakazijntrucje geprobeerd en is je badkamer weer lekker schoon? Zorg er dan voor dat dit zo blijft. Je kunt elke maand het schoonmaakzijn-watermengsel gaan maken, maar je kunt ook kiezen voor een permanente oplossing. Met een waterontharder voorkom je dat calcium en magnesium met elkaar kunnen kristalliseren. Helaas zijn veel waterontharders duur en hebben ze jaarlijks onderhoud nodig.

DE AMFA4000

Omdat we vonden dat dat ook anders kon, hebben we de Amfa4000 ontwikkeld. Dit waterontharder alternatief beschikt over 2 sterke magneten die samen een magnetisch veld van 1170 Gauss creëren. Door het magnetische veld kunnen calcium en magnesium zich niet meer met elkaar mengen. Zo ontstaan er dus ook geen kalkkristallen meer. Zo hoef je nooit (meer) aan de slag met dure ontkalkers of schoonmaakazijnmengsels.

DE AMFA4000 INSTALLEREN

Geen zorgen, we gaan je niet vertellen dat je een monteur moet laten langskomen om het antikalk systeem te laten monteren. Je kunt dit eenvoudig zelf doen met behulp van de bijgeleverde tiewrap. Plaats het apparaatje op de waterleiding, dicht bij de watermeter, en zet hem vast. Doe de deur van je meterkast dicht en laat de Amfa4000 zijn werk doen. Je kunt hem 100 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je van ons gewoon je geld terug. Ohja, we geven je ook 10 jaar garantie op de Amfa4000.

REKEN VOORGOED AF MET KALKAANSLAG: BESTEL DE AMFA4000

Wil je nooit meer hoeven boenen om je kalkaanslag te verwijderen? Bestel dan de Amfa4000 voor € 169,- en begin morgen al met het ontkalken van je huis. Wist je trouwens dat de Amfa4000 ook je wasmachine, koffiezetter, vaatwasser en waterkoker ontkalkt?

Waar bent u naar op zoek?