Waterontkalker


Met een waterontkalker zeg je byebye tegen die vervelende kalkaanslag op je wijn- en bierglazen, in je waterkoker en koffiezetter én is je beddengoed weer zo zacht als toen je het kocht. Nooit meer je douchedeuren boenen zodat je weer wat kunt zien en nooit meer aan de slag met huis-, tuin-, en keukenmiddeltjes. Klinkt heerlijk toch?

De Amfa4000

De Amfa4000 is een kleine en compacte, maar zeer sterke waterontharder. De magneet, die beschikt over een kracht van maar liefst 0.117 Tesla (WAUW dat is ± 1170 Gauss), zorgt ervoor dat het calcium en magnesium in het water niet kristalliseren. En zo voorkom je dus kalkaanslag. Denk je nu ‘ja leuk allemaal, maar ik wil dus juist van mijn bestaande kalkaanslag af!’ No stress, we’ve got your back! De Amfa4000 voorkomt niet alleen de vorming van nieuwe kalkaanslag, hij verwijdert ook je bestaande kalkaanslag. Oké, met één keer douchen zul je niet ineens door die doffe deuren kunnen kijken, geef de Amfa4000 wat tijd om zijn werk te doen.

Waterontkalker garantie

Met de waterontkalker van Waterontharder4u investeer je eenmalig € 169,- en heb je een leven lang plezier van je aankoop. We garanderen namelijk een levenslange levensduur met de Amfa4000. Na installatie door middel van de bijgeleverde tiewrap sluit je de deur van je meterkast en heb je er geen omkijken meer naar. Geen onderhoudskosten of contractuele kosten. Gewoon simpel, daar houden we van. Mocht je toch twijfelen, dan kun je gebruik maken van onze ‘100 dagen niet goed geld terug garantie’.

Bescherm je huishoudelijke apparaten

Met de waterontkalker verleng je de levensduur van je huishoudelijke apparaten. Doordat de Amfa4000 voorkomt dat er kalkkristallen ontstaan, raken belangrijke zeefjes in bijvoorbeeld je vaatwasser en wasmachine niet meer verstopt. Ook verkalken de warmte-elementen in onder andere je waterkoker en koffiezetter niet meer. Hierdoor hoeven de apparaten minder hard te werken om te verwarmen en dat is goed voor je apparaat en het milieu.

Contact opnemen met Waterontharder4u.nl

Heb je vragen over ons magische apparaat? Bekijk dan eerst of jouw vraag al beantwoord wordt op onze veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op door je naam, e-mailadres, telefoonnummer en je vraag achter te laten op onze contactpagina. Hier vind je ook meer informatie over het betalen of retourneren van de Afma4000.