Waterontharder alternatief kopen


Ben je op zoek naar een systeem omdat je de kalkaanslag op je wijn- en bierglazen helemaal zat bent? Of wil je voorkomen dat je elke maand je koffiezetter moet ontkalken met citroensap of azijn? We snappen je gevoel. Daarom hebben we de kleine en compacte Amfa4000 ontwikkeld. Bestel hem vandaag nog voor 23:59 uur en je kunt morgen al beginnen met het ontkalken van je huis!

Tot wel 85% minder kalkaanslag

100 dagen uitproberen, gratis retourneren

VOOR 23:59 BESTELD MORGEN IN HUIS

Gratis verzending en retour

GESCHIKT VOOR ELK TYPE WONING

Een antikalk systeem voor het hele huis

Waarom ook jij een antikalk systeem in je huis wilt

Dat kalkaanslag een vieze, witte waas achterlaat op je nieuwe servies, weet je inmiddels. Maar wist je dat kalkaanslag veel meer problemen veroorzaakt? Zo kan kalkaanslag ervoor zorgen dat je sneller je zuurverdiende centen moet uitgeven aan een nieuwe wasmachine, vaatwasser, koffiezetter en waterkoker. Kalkaanslag zorgt er namelijk voor dat je apparaten minder snel warm worden, omdat ze harder moeten werken om het water warm te krijgen. Hierdoor zullen ze sneller slijten. Niet zo chill dus.

Daarnaast ben je zonder de Amfa4000 oneindig lang bezig met het boenen van bijvoorbeeld je douchedeuren en badkamertegels. Want ook die zijn niet veilig voor het vervelende goedje. Kortom: kalkaanslag is vervelend en daar wil je zo snel mogelijk mee afrekenen.

Alle voordelen op een rijtje

Wanneer je de Amfa4000 op je waterleiding plaatst, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Voorkomt nieuwe kalkvorming
  • Breekt bestaande kalk af
  • Goed voor het milieu
  • Geheel onderhoudsvrij
  • 10 jaar garantie
  • Besparingen tot wel € 500,- per jaar per huishouden.

Bespaar knaken die je ergens anders kunt uitgeven

Met de Amfa4000 bespaar je niet alleen tijd, maar ook serieuze knaken. Denk eens aan al die kratten bier, flessen wijn, shotjes en worstenbroodjes die je kunt kopen als je eenmalig € 169,- in de Amfa4000 investeert. Dat geld besparen werkt zo:

  • Apparaten met verwarmingselementen werken beter zonder kalkaanslag en hebben geen extra energie nodig om op te warmen.
  • Huishoudelijke apparaten slijten minder snel, waardoor je ze minder vaak hoeft te vervangen.
  • Je hoeft geen dure ontkalkingstabletten meer te kopen om je koffiezetter weer aan de praat te krijgen.

Veelgestelde vragen over onze Amfa4000

We kunnen begrijpen dat je bomvol vragen zit. Daarom hebben we de meestgestelde vragen op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

*Magnetische antikalk systemen zoals Amfa4000 helpen om kalkproblemen te verminderen. Kalkaanslag kan nooit voor 100% worden voorkomen, maar de negatieve effecten van kalk kunnen door de Amfa4000 onderdrukt worden. De mate van succesvolle werking is hierbij afhankelijk van externe factoren, zoals [lengte en materiaal van leidingen].